Contacteer ons

Bel +32 (0)9 277 93 10

of gebruik het
contactformulier
Projecten

Linkworx hanteert een “no-nonsense” projectaanpak waarbij resultaat en terugverdientijd (ROI) centraal staan. Wij stellen onze ervaring en productkennis maximaal ten dienste van onze klanten teneinde de rendabiliteit van hun bedrijfsprocessen en de kwaliteit van hun producten en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.


Onze projecten zijn gebaseerd op state-of-the-art hardware en standaardsoftware. Daarbij doen we geen toegevingen op het gebied van de kwaliteit, de ondersteuning van de producten en de expertise van onze partners.

 

Ieder project pakken we aan volgens een beproefde projectmethodologie zodat alle verwachtingen voor alle partijen worden ingelost. Niet alleen het resultaat telt, ook de planning en het budget worden gerespecteerd.

 

Wanneer het unieke proces van uw bedrijf niet of slechts gedeeltelijk binnen één van onze standaardproducten past, kan maatwerk een oplossing bieden. Dit kan een volledige losstaande applicatie zijn of een zogenaamde plug-in die geïntegreerd wordt met het standaard pakket.